Kenapa Shaklee?

5.11.13
Ada Apa Dengan Shaklee??

Sebelum mengenal produk suplement kesihatan Shaklee, aai tak amik port langsung tentang sumber segala vitamin yang terkandung dalam vitamin yang keluarga kami ambil. Tapi mestilah ambil tahu juga hal halal atau haram. Cuma status sintetik atau natural tu, aai kurang titik beratkan dalam hal ini. Apa nak risau, vitamin kan... mestilah bagus dan baik untuk kesihatan. Tapi untuk jangka masa yang panjang, rupa-rupanya ianya boleh memudharatkan kesihatan kita juga.

Tahukah anda bahawa sebahagian besar vitamin-vitamin yang dibekalkan kepada pihak-pihak farmasi adalah berbentuk sintetik dan sebahagiannya mungkin bersumberkan GMO(Genetically Modified Organism)? (Klik sini) Kebanyakannya bukanlah bersumberkan bahan-bahan semulajadi dan organik serta bebas GMO. Yang paling menakutkan adalah apabila aai terbaca artikel di bawah. Sumber (Klik sini) Artikel ini berbentuk pdf, boleh download untuk rujukan ya.


Sebenarnya, tiada masalah untuk mendapatkan vitamin-vitamin yang sama dengan set-set yang dicadangkan di blog aai di mana-mana Farmasi dan cuba sebaik mungkin untuk mendapatkan vitamin yang dihasilkan dari sumber natural. Walaupun terdapat beberapa kedai produk-produk organik lain yang menjual vitamin-vitamin organik dan semulajadi, namun aai ragui tentang status halalnya.

Namun, setelah aai diperkenalkan dengan vitamin-vitamin dari Shaklee oleh seorang rakan, barulah aai sedar bahawa produk-produk Shaklee adalah produk yang begitu bermutu tinggi. Vitamin-vitamin keluarannya adalah 100% halal (Klik sini), 100% natural, 100% organik dan 100% bebas GMO (Genetically Modified Organism). Dalam group-group perbincangan tentang produk Shaklee, aai dapati sebahagian ahli-ahli pengedarnya terdiri dari doktor (Klik sini), ahli farmasi dan nutritionist. Ini menambahkan keyakinan aai terhadap produk Shaklee. Setelah beberapa minggu membuat research kat internet, akhirnya aai daftar ahli pengedar shaklee dan mula mencadangkan vitamin-vitamin dan suplemen shaklee ini kepada kawan-kawan dan saudara mara.

------------------------------
Mengapa perlu daftar jadi ahli?
------------------------------

Sebab banyak sangat faedah dunia dan akhirat yang anda akan dapat. Tak percaya, takpe aai tak suruh percaya. Cuma, aai nak bagitau antara sebab aai sendiri tertarik untuk jadi ahli adalah kerana :

  • Berpeluang dapat bonus jualan tiap-tiap bulan.
  • Dapat hadir seminar keusahawanan yang dianjurkan dan lain-lain lagi.
  • Ahli-ahli akan 'dimasukkan' ke dalam Facebook Secret Group untuk usahawan Shaklee.
  • Dalam Group tu, anda akan menyaksikan betapa ramainya orang yang berjaya dalam perniagaan online ini. Income mereka...Allahuakbar! Serendah 2 angka sebab baru join...hingga 6 angka dalam masa 2-3 tahun buat bisnes ini.
  • Dalam Group tu, anda akan dikelilingi mereka yang ber'aura' positif yang memberi perangsang dan semangat untuk anda terus berjaya dalam perniagaan ini.
  • Anda akan diberikan checklist cara menjaga hubungan diri dengan Allah dan manusia. Dan aai dah rasa sedikit kemanisan menjaga hubungan baik dengan Allah. (dan masih sentiasa perbaiki diri setiap hari)
  • That's how i started my business.. Be in the right group, every step is guided.
  • Dalam group ni, anda akan diajar step by step untuk berjaya dalam bisnes perniagaan online. Semuanya FREE!!
  • Anda akan didedahkan dengan Group coaching di mana anda akan diajar cara untuk berniaga dengan betul.
Selebihnya, kejayaan bergantung atas usaha anda sendiri.
Modal pertama bukan M1,000, RM5,000 atau RM10,000, tapi serendah RM75 sahaja.
Modal pertama juga adalah diri anda sendiri.
Modal pertama juga adalah komitmen diri yang tinggi.
Tapi dalam banyak-banyak modal pertama, modal sebenar yang diperlukan untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya adalah menyediakan 'Sekeping hati yang kental'

Itu sahaja.

Terpulang kepada anda untuk percaya atau tidak. Untuk berjaya dalam perniagaan, bukan bergantung kepada berapa modal yang dikeluarkan.

Sebaliknya, ia bergantung kepada kekuatan HATI orang yang menjalankan perniagaan itu.

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan sampingan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Aai untuk:-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
Siti Aisah (Aai)

Shaklee ID : 1033746
aairaz.ent@gmail.com
013-7722 024 (Call, SMS, WhatsApp)


No comments:

Post a Comment